• 06 - 130 123 21
Samen kijken naar mogelijkheden! Praktisch en toepasbaar”

Specialist in Hoogbegaafdheid en Intelligentieonderzoek

Zoek je iemand die veel ervaring heeft met hoogbegaafdheid, didactisch onderzoek kan uitvoeren, een intelligentietest (de WISC V of de Rakit 2) kan afnemen of kan ondersteunen bij het omgaan met hoogbegaafdheid? We kijken graag mee!

Hoogbegaafdheid is meer dan een IQ cijfer. Het gaat immers ook over de wijze waarop iemand zich ontwikkelt, in de wereld staat en zich gedraagt. Onder invloed van de omgeving (school, familie en vrienden) en de kansen die hij of zij krijgt.

Bij Beeldfijn denken we mee over hoe op school anders kan en bieden we handvatten bij de uitvoering daarvan. We doen didactisch onderzoek of intelligentieonderzoek met de WISC V of de Rakit 2 en bieden een bij het behaalde resultaat passend advies. Soms hebben we namens de ouder(s) contact met de school voor het gesprek over de vertaling naar de onderwijspraktijk.

Wil je van gedachten wisselen over de mogelijkheden of een afspraak plannen voor ondersteuning of  didactisch of intelligentieonderzoek? Stuur een mailtje met je gegevens naar info@beeldfijn.nl of app of bel naar 06-13012321.

Je kunt op korte termijn bij ons terecht. We streven ernaar elkaar uiterlijk binnen drie tot vier weken te ontmoeten.