• 06 - 130 123 21
Samen kijken naar mogelijkheden! Praktisch en toepasbaar”

Specialist in Hoogbegaafdheid

Zoek je iemand die veel ervaring heeft met hoogbegaafdheid en kan ondersteunen bij de het omgaan met hoogbegaafdheid? We kijken graag mee!

Beeldfijn helpt (meer- en hoogbegaafde) leerlingen het beste uit zichzelf te halen door ze te coachen zichzelf te zijn en ze te stimuleren hun eigen (denk)kracht, autonomie en zelflerend vermogen altijd serieus te nemen. Individueel of samen in een Coachgroep.

Hoogbegaafdheid is meer dan een IQ cijfer. Het gaat immers ook over de wijze waarop iemand zich ontwikkelt, in de wereld staat en zich gedraagt. Onder invloed van de omgeving (school, familie en vrienden) en de kansen die hij of zij krijgt.

Beeldfijn denkt graag mee over hoe op school (en soms ook thuis) anders kan en biedt handvatten bij de uitvoering in de praktijk. Hoe we werken en wat het startpunt is van onze samenwerking hangt af van wat jij, je zoon of dochter of leerling nodig heeft. We bieden coaching, leerbegeleiding voor kinderen, jongeren en ouders al dan niet in combinatie met didactisch onderzoek of intelligentieonderzoek.

En altijd gaat het om wat we samen denken dat nodig is. 

Soms gaan we mee naar afspraken op school of hebben we een uitvoerende rol in het meedenken over of het vaststellen van het gepersonaliseerde leerplan.

Wil je van gedachten wisselen over de mogelijkheden of een afspraak plannen voor ondersteuning of  didactisch of intelligentieonderzoek? Stuur een mailtje met je gegevens naar beeldfijn@hotmail.nl of app naar 06-13012321.

Je kunt op korte termijn bij ons terecht. We streven ernaar elkaar uiterlijk binnen enkele weken te ontmoeten.