• 06 - 130 123 21
Verruim je blik, dan zie je meer

Je kunt vaak meer dan je denkt! Leerlingen die vastlopen weten vaak niet goed op welke manier zij dingen kunnen aanpakken, kunnen leren, kunnen onthouden of kunnen verwerken en raken in de war van de veelal standaard manier waarop dingen worden uitgelegd in boeken en door leerkrachten of docenten die de boekenmethode volgen en uitleggen. Kinderen en jongeren ervaren daardoor soms (onnodige) problemen bij leren, lezen, onthouden, rekenen, toepassen van leerstrategieën, beelddenken of iets anders dat dwars zit en het leren lastig maakt.

In onze afspraken kijken we samen naar wat er nodig is om het leren en onthouden gemakkelijker te laten verlopen en dat stukje zelfvertrouwen op te bouwen waardoor iedereen een stapje vooruit kan komen.

Direct resultaat
Als je weet welke manier van leren bij jou past, raak je minder gefrustreerd en kun je sneller door de  (vaak saaie) leerstof heen. Al snel wordt duidelijk of onze begeleiding bij je past en werkt. Dat wat we in de afspraken bespreken en oefenen moet thuis worden vervolgd en geoefend met leerstof van school. Een eventuele overdracht naar school verloopt via ouders en / of de leerlingen zelf en wordt ondersteund vanuit een samen uitgewerkt “werkboekje”.

De meeste leerlingen bij ons in de praktijk hebben een ding gemeen; zij zijn vaak visueel en kinesthetisch (gevoelsmatig) ingesteld. Soms worden ze hierdoor als ‘afwezig‘ of ‘afgeleid‘ betiteld. Automatiseren lukt bijvoorbeeld niet altijd op de manier die  school hen dat leert.

Beeldfijn biedt leerbegeleiding en maakt daarbij gebruik van haar brede ervaring en diverse methodieken. Vaak combineren wij coaching met praktische tips en toepassing.

.

Neem contact op voor een persoonlijke kennismaking via beeldfijn@hotmail.nl info of stuur een app met je gegevens naar 06-13012321.