• 06 - 130 123 21
Verruim je blik, dan zie je meer

Leerlingen kunnen vaak meer dan ze denken. Leerlingen die vastlopen weten vaak niet goed op welke manier zij dingen dan wel kunnen leren, kunnen onthouden of kunnen verwerken en raken in de war van de standaard manier waarop dingen worden uitgelegd. Kinderen en jongeren ervaren daardoor soms (onnodige) problemen bij leren, lezen, onthouden, rekenen, toepassen van leerstrategieën, beelddenken of iets anders dat dwars zit en het leren lastig maakt.

In onze afspraken kijken we samen naar wat er nodig is om het leren gemakkelijker te laten verlopen en dat stukje zelfvertrouwen op te bouwen waardoor iedereen een stapje vooruit kan komen.

Direct resultaat
Als je weet welke manier van leren bij jou past, raak je minder gefrustreerd en kun je sneller door de  (vaak saaie) leerstof heen. Al snel wordt duidelijk of onze begeleiding bij je past en werkt. Dat wat we in de afspraken bespreken en oefenen moet thuis worden vervolgd en geoefend met leerstof van school.

De meeste leerlingen bij ons in de praktijk hebben een ding gemeen; zij zijn vaak visueel en kinesthetisch (gevoelsmatig) ingesteld. Soms worden ze hierdoor als ‘afwezig‘ of ‘afgeleid‘ betiteld. Automatiseren lukt bijvoorbeeld altijd op de manier die  school hen dat leert.

Beeldfijn biedt leerbegeleiding en maakt daarbij gebruik van haar brede ervaring en diverse methodieken. Vaak combineren wij coaching met praktische tips en toepassing.

.

Neem contact op voor een persoonlijke kennismaking via info@beeldfijn.nl of stuur een app dat je contact zoekt naar 06-13012321.