• 06 - 130 123 21

Beeldfijn is ontstaan uit de samenwerking van twee enthousiaste professionals met hart en ziel voor kinderen, leren en ontwikkelen. Wij werken individueel en weten elkaar te vinden in de samenwerking of bij grotere opdrachten. Wil je met  ons de mogelijkheden voor uw zoon of dochter of voor jezelf onderzoeken? Neem contact met ons op door het sturen van een app bericht of een mailtje en we reageren doorgaans binnen enkele dagen.

Bel of mail ons voor meer informatie of een afspraak.

Praktijk Beeldfijn Haarlem & Zeewolde

Coach Riannette Minnes/ Betsy Dommerholt

Mob: 06 – 130 123 21
E-mail: info@Beeldfijn.nl

Praktijkadres Haarlem
Korte Verspronckweg 7-9
2023 BS Haarlem

Beeldfijn kan in overleg op een andere locatie afspreken. We werken samen met verschillende scholen waar in overleg kunnen treffen. Denk aan  de Flevopolder (b.v. Zeewolde) en in de regio Utrecht (b.v. Nieuwegein).

Tarieven
Sessie Leerbegeleiding, Coaching en/of didactisch onderzoek op de praktijk 65-80 euro per sessie van 45-60 minuten. Er komt nog een onkostentoeslag bij wanneer de begeleiding buiten de praktijk wordt uitgevoerd.

Observatie en overleg op of met school: 45 euro per sessie van maximaal 45 minuten exclusief reis- en onkosten.

IQ test inclusief verslag: 500 euro. Voor afname buiten de praktijk komt er een tijdtoeslag  en reiskostenvergoeding bovenop.

IQ test met verkort verslag / cijfermatige rapportage zonder toelichting: 250 euro .

Voor een vergeten afspraak geldt een tarief van 50% van de sessiekosten. Kosteloos afzeggen kan tot 24uur tevoren of in geval van nood in overleg.

KvK: 342 26 152
Ibannummer: NL87KNAB0256283591

Beeldfijn maakt gebruik van mobiele pinbetalingen. Elke sessie wordt ter plekke contant of via de de mobiele pin afgerekend. Op verzoek kan een periodieke factuur worden opgestuurd.