• 06 - 130 123 21

Ben jij hoogbegaafd en kun je niet naar school?

“Op zoek naar een plek waar je samen met peers kunt groeien, bloeien en ontspannen?

“Lukt het jou als Hoogbegaafde Leerling niet om binnen het Reguliere Voortgezet Onderwijs te groeien naar een diploma? ”

“Zoek je een plek waar je als (vastgelopen) hoogbegaafde middelbare scholier vanuit rust meer tot rust kunt komen en kunt onderzoeken of de stap naar het reguliere onderwijs nog te maken is of dat een ander route op maat (staatsexamens, vavo, andere doelen stellen) beter past. ”

“Wil je wel leren, maar past de structuur van het reguliere onderwijs je niet?”

In de HB Kamer Haarlem kun je deelnemen aan een brede range van activiteiten, bij de start elke woensdag en soms ook op een avond of in het weekend. Denk aan ontspannen ontmoeten, kletsen, koken, fotografie, film, ehbo, creatief bezig zijn of wat we zelf bedenken. Met als doel contacten te hebben en houden met peers, ook als het naar school gaan even niet lukt.

Niets moet behalve gezellig en in ontspanning samenzijn. En wil je wel nadenken over de stappen die je kunt zetten om zo snel mogelijk met een diploma de middelbare school af te ronden dan ben je zeker ook welkom voor een gesprek of ondersteuning! In overleg met het (reguliere) onderwijs kunnen we soms een ROUTE op MAAT uitzetten waarin je op een alternatieve manier werkt aan de route naar je diploma.

Voor wie?
Middelbare scholieren die een plek buiten de deur kunnen gebruiken zolang ze niet naar school kunnen.

Wanneer?
Vanaf september op Woensdag 10.00uur tot uiterlijk 14.30uur en als we gaan koken tot 18.00uur.

Overleggen of het iets voor je kan zijn?
Stuur een mailtje met je naam, je leeftijd en je telefoonnummer naar Beeldfijn@hotmail.nl of stuur een app aan 0613012321. We nemen snel contact met je op.