• 06 - 130 123 21

Specialist in Hoogbegaafdheid

Zoek je iemand die veel ervaring heeft met hoogbegaafdheid en kan ondersteunen bij de het omgaan met hoogbegaafdheid? We kijken graag mee!

Beeldfijn helpt (meer- en hoogbegaafde) leerlingen het beste uit zichzelf te halen door ze te coachen zichzelf te zijn en ze te stimuleren hun eigen (denk)kracht, autonomie en zelflerend vermogen altijd serieus te nemen. Individueel of samen in een Coachgroep.

Beeldfijn denkt graag mee over hoe op school (en soms ook thuis) anders kan en biedt handvatten bij de uitvoering in de praktijk. Hoe we werken en wat het startpunt is van onze samenwerking hangt af van wat jij, je zoon of dochter of leerling nodig heeft. We bieden coaching, leerbegeleiding voor kinderen, jongeren en ouders al dan niet in combinatie met didactisch onderzoek of intelligentieonderzoek.

En altijd gaat het om wat we samen denken dat nodig is. 

Wil je van gedachten wisselen over de mogelijkheden of een afspraak plannen voor ondersteuning of  didactisch of intelligentieonderzoek? Stuur een mailtje met je gegevens naar beeldfijn@hotmail.nl of app naar 06-13012321.

Je kunt op korte termijn bij ons terecht. We streven ernaar elkaar uiterlijk binnen enkele weken te ontmoeten.

 

Netta
Netta is een denker, een prater en een luisteraar, met een speciale interesse in de ontwikkeling van jongeren en volwassenen.  Op zoek naar de praktische invulling en verdieping heeft ze naast haar opleiding pedagogiek en omgangskunde diverse specialistische (vervolg)opleidingen gedaan op het gebied van omgaan met verlies/ verliesbegeleiding, werken met karakters, coaching en het onderwijs. Aan de universiteit van Nijmegen is ze opgeleid tot specialist hoogbegaafdheid. Netta is bevoegd tot het doen van diagnostisch onderzoek.

Momenteel werkt ze als persoonlijk coach voor jong en oud, als coach voor met hoogbegaafde kinderen en jongeren en hun ouders.
Samen met Betsy is ze verantwoordelijk voor Sanyu Onderwijs. De stichting die onderwijs en begeleiding biedt aan meer- en hoogbegaafde kinderen met de behoefte aan een gepersonaliseerde leerlijn.

09.20170113.023
Betsy
Betsy werkt binnen het basisonderwijs als intern begeleider. Zij heeft een brede achtergrond als leidinggevende, leerkracht en leerlingbegeleider en remedial teacher. Daarbij  heeft ze veel ervaring met diverse doelgroepen opgedaan. Zij is o.a. gespecialiseerd en gecertificeerd begeleider ik leer anders en de kernvisiemethode en specialist met in het onderwijs vastgelopen meer- en hoogbegaafde kinderen en jongeren, Vanuit die hoedanigheid is ze samen met Riannette verantwoordelijke voor Sanyu Onderwijs. De stichting die onderwijs biedt aan meer- en hoogbegaafde kinderen met de behoefte aan een gepersonaliseerde leerlijn.

  • Betsy is inzetbaar als interim intern begeleider en onderwijsondersteuner binnen het primair onderwijs.